DataCenterGruppen er en del af Multikøl & Energi A/S og er derfor en stærk partner på en bred vifte af køle og varmepumpeløsninger til kritiske installationer, som dækker bredt fra større datacentre/serverrum til mindre lokale IT-installationer. Driftsikkerhed, kvalitet og bæredygtighed er nogle af vores fokuspunkter. Dem anvender vi sammen med vores mange års erfaring i branchen til at skræddersy køleløsninger, der dækker den enkeltes behov og til at udføre efterfølgende service.

Kvalitetsbevidste løsninger giver driftssikkerhed

DataCenterGruppen har adgang til en bred vifte af komponenter og fabrikater til IT – køling. Dette giver os mulighed for at vælge de bedste løsninger til de enkelte sager. På den måde sikrer vi, at kundens behov dækkes bedst muligt.

I balance med driftsøkonomien tilbyder vi højt ydende køleløsninger med redundansgrader fra Tier I til og med Tier IV, alt efter datacenterejerens ønsker og forventninger.

Ved udnyttelse af et tæt samarbejde med flere forskellige leverandører af specifikt IT køleudstyr, kan den bedst egnede anlægsløsning til netop din problemstilling vælges ud fra en bred pallette af fabrikater og løsninger. Derudover vurderes komponenter, rørføring og fejltolerance til den enkelte opgave i tæt samarbejde med datacenterejeren for at sikre en tilfredsstillende totalløsning.

For at sikre de bedst mulige løsninger til vores kunder har vi stor fokus på uddannelse og certificering af personalet.

I salg/design og projektorganisationen er alt personale certificeret til de opgaver der ønskes løst. Projektafdelingen har Accredited Tier Designer© (ATD) og Accredited Tier Specialist© (ATS) ansat. DataCenterGruppen kan sikre at kunder der ønsker TIER certificering af deres installation kan få den korrekte rådgivning og løsning, hvor redundans-løsninger lever op til UPTIME Institutes standarder og kan certificeres. Desuden er øvrigt personale i salg og projekt, samt en bred vifte af teknikere som servicerer IT installationer, CDCP certificeret hos EPI.

Bæredygtighed til en grøn profil

Ved at anvende naturlige kølemidler eller Lav-GWP-Kølemidler, som lever op til nuværende og fremtidige krav til kølemidlets bæredygtighed, styrkes køleløsningens, og derved jeres virksomheds, grønne profil. Derudover vurderer vi altid det specifikke datacenters situation for at se, om et frikølings- eller varmepumpeanlæg kunne være relevant for at nedbringe energiudgifter og samtidig sikre en bæredygtig løsning. At vores spidskompetencer ligger i specialdesignede anlægsløsninger sikrer, at den mest energioptimale løsning foreligger jeres virksomhed.