Med driftssikkerhed, kvalitet og energieffektivitet i højsædet sikrer Multi Køl & Energi din virksomhed den mest optimale løsning inden for køling og/eller frost med sikker lageropbevaring eller transitopbevaring. Vi tilbyder specialtilpassede kølerum og frostrum og landsdækkende montage, så du og din virksomhed får det kølerum og fryserum, som passer til lige netop jeres behov.

Køle og fryserum til fødevarer

Når vi projekterer inden for alle typer kølerum og fryserum til fødevareindustrien, overholdes alle gældende krav fra fødevarestyrelsen om stabil temperatur, hygiejne og isolering. Materialer og opbygning af rummene udføres i tæt samarbejde med kunden for at sikre det mest optimale resultat, når rummene idriftsættes. Fra mindre rum i restauranter eller detail til større industrielle køle- og frostlagerhaller har Multi Køl & Energi et engageret hold eksperter, der sidder klar til at hjælpe dig mod den optimale køleløsning ud fra dine behov.

Køling og frost til medicinalvirksomheder

Lægemiddelloven stiller en lang række strenge krav til opbevaring af medicinale produkter i køleanlæg, herunder:

  • Stabil og dokumenteret temperatur
  • Ens temperatur overalt i rummet
  • Hurtig genopretning af temperatur efter tilgang til rummet

Derudover stilles der høje krav til hygiejne i kølerummet, hvilket sikres overholdt ved at opføre rummet i de rette materialer, så det er let at rengøre. Når der skal opføres kølerum og frostrum til fødevarer og medicinale produkter, udføres det i tæt samarbejde med kunden for at sikre, at rummet lever op til den gældende lovgivning og samtidig gør arbejdsmiljøet så sundt, effektivt og intuitivt som muligt.

Find dit køleanlæg og frostrum

Multi Køl & Energi har stor erfaring med dimensionering og valg af køleanlæg indenfor en bred vifte af anvendelsesområder, og kølerum og fryserum er ingen undtagelse. Ikke alle anlægstyper og kølemidler er egnet til alle type opgaver og alle brancher – Lad derfor Multi Køl & Energis eksperter rådgive dig mod den optimale løsning til nyt kølerum. Vi vurderer løsningen ud fra driftssikkerhed, præcis temperaturstyring og luftfordeling, kostpris, energiforbrug og bæredygtighed i tæt samarbejde med kunden.

Ved store installationer er der flere måder, hvorpå der kan ydes energibesparelser. Ved valgt af det rigtige design fra start kan driftsomkostningerne reduceres, og der kan hentes store energibesparelser. Én af måderne er ved afrimning med varmgas (også kaldet “hot gas”), som en del af kølecyklussen i stedet for el-afrimning. En anden er ved at projektere anlægget med varmgenvinding, som eksempelvis kan benyttes til permafrostsikring under gulvene i frostlager eller til opvarmning af brugsvand og rumopvarmning. Hos Multi Køl & Energi søger vi altid den mest energirigtige samt driftsøkonomiske løsning.

Kontakt os i dag for et sikkert valg

Har ovenstående vagt jeres interesse kan I kontakte os til en uforpligtende samtale på tlf: +45 87 477 000 eller e-mail: multi@multikoel.dk. Vi glæder os til at hjælpe jer på vej mod et driftssikkert kølerum og/eller frostrum ved at tilbyde alt fra professionel rådgivning, projektering og komponentleverance til montering og installation af rummet og vedligeholdelse af dit kølerum eller fryserum.