Man kan let komme på glatis
uden den rigtige samarbejdspartner

Vi er specialister
på 9 kompetenceområder

Ventilation & komfortkøl

God ventilation er essentielt for et godt indeklima og personalets trivsel. Vi har stor ekspertise på området, og leverer den optimale løsning.

Bioenergi

Bioenergi processer kræver driftssikre køleanlæg og varmepumper. Vi har erfaringen til at dimensionere og installere den rigtige løsning.

Fiskeopdræt og farming

Styring af vandtemperaturen giver mulighed for at optimere drift i fiskeopdræt. Vi har erfaring om hvordan, fra fiskefarme over hele verden.

Køle- og frostrum

Sikker opbevaring af fødevarer fordrer stabil køl- og frostopbevaring på lager eller i transit. Vi har den professionelle løsning til ethvert behov.

Marine og Rail

De specielle driftsforhold på vandet og på skinnerne stiller særlige krav og erfaring. Vi har ekspertise til at servicere begge segmenter.

Energioptimering

Energioptimering giver mange muligheder for reduktion af driftsomkostninger og miljøbelastning. Vi analyserer den nuværende situation og udarbejder oplæg med oversigt over investering, tilbagebetaling og energitilskud.

Datacentre og serverrum

Stabil køling af datacentre og serverrum er afgørende for IT-driften. Vi dimensionerer og installerer komplette løsninger til dit behov.

Varmepumper og varmeenergi

Optimal udnyttelse af spildvarme kræver optimerede varmepumpeløsninger. Vi designer for en optimal udnyttelse af spildvarme.

Se et udvalg af vores tilfredse kunder

Gennem tiden har vi arbejdet med en lang række spændende kunder og her ses i lille udsnit.