Man kan let komme på glatis
uden den rigtige samarbejdspartner

Multi Køl og Energi tilbyder kvalitetsbevidste løsninger inden for alle former for køling. Hos os prioriterer vi effektive anlæg med fokus på den grønne omstilling. Derfor er det altid tilfredse kunder, der investerer i vores køleanlæg.

Vi er specialister
på 9 kompetenceområder
inden for køling

Ventilation & komfortkøl

God ventilation er essentielt for et godt indeklima og personalets trivsel. Vi har stor ekspertise på området, og leverer den optimale løsning.

Læs mere her

Bioenergi

Bioenergi processer kræver driftssikre køleanlæg og varmepumper. Vi har erfaringen til at dimensionere og installere den rigtige løsning.

Læs mere her

Fiskeopdræt og farming

Styring af vandtemperaturen giver mulighed for at optimere drift i fiskeopdræt. Vi har erfaring om hvordan, fra fiskefarme over hele verden.

Læs mere her

Kølerum og frostrum

Sikker opbevaring af fødevarer fordrer stabil køl- og frostopbevaring på lager eller i transit. Vi har den professionelle løsning til ethvert behov.

Læs mere her

Marine og Rail

De specielle driftsforhold på vandet og på skinnerne stiller særlige krav og erfaring. Vi har ekspertise til at servicere begge segmenter.

Læs mere her

Energioptimering

Energioptimering giver mange muligheder for reduktion af driftsomkostninger og miljøbelastning. Vi analyserer den nuværende situation og udarbejder oplæg med oversigt over investering, tilbagebetaling og energitilskud.

Læs mere her

Datacentre og serverrum

Stabil køling af datacentre og serverrum er afgørende for IT-driften. Vi dimensionerer og installerer komplette løsninger til dit behov.

Læs mere her

Varmepumper og varmeenergi

Optimal udnyttelse af spildvarme kræver optimerede varmepumpeløsninger. Vi designer for en optimal udnyttelse af spildvarme.

Læs mere her

Grøn omstilling med professionelle løsninger

Multi Køl og Energi er eksperter i at levere alle typer af køling lige fra komfortkøling og proceskøl til opbevaring af fødevarer eller medicin på køl eller frost i mindre eller større skala. Hos os er det en prioritet at levere kvalitetsløsninger, der har fokus på kunden, miljøet og den grønne omstilling.

Derfor er vores anlæg til køling altid energieffektive og lever op til både nutidige og fremtidige krav om miljø og energiklasse. Ved en investering i vores køleanlæg kan kunden profilere sig på bæredygtige valg indenfor deres kølesystemer, for eksempel i forbindelse med sin CSR-politik.

Vi anvender altid naturlige kølemidler eller Lav-GWP-Kølemidler. Af naturlige kølemidler kan nævnes: CO2(R744) Propan(R290), Isobutan(R600) og Ammoniak(NH3), og af Lav-GWP-Kølemidler: HFO R1234ze/R1234yf, R32, R454B, R513A etc.

Vi har specialiseret os i energirigtige løsninger, der sikrer den optimale udnyttelse af anlæggets tilførte energi. Derved holdes driftsomkostningerne sammen med miljøaftrykket på et minimum. En investering i et køleanlæg er en investering i fremtiden.

Professionel samarbejdspartner

Hos Multi Køl og Energi får du en professionel samarbejdspartner der siden starten af 1986 har opbygget ekspertise inden for rådgivning, design, installation og servicering af alle former for køleanlæg. Uanset om du har behov for komfortkøling, proceskøling eller noget helt tredje, så har vi løsningerne til dig. Vi har fagpersoner, der har dybdegående kendskab til stort set alle former for køle-, varme- og energiløsninger. Derfor står vi altid klar til rådgivning og sparring, så vi kan finde lige netop det system, du står og mangler. Når designet er på plads, hjælper vi naturligvis også med installationen og den efterfølgende service og vedligeholdelse.

Kontakt os i dag og få et køleanlæg af kvalitet

Hvis du er blevet nysgerrig og vil vide mere om vores løsninger til køleanlæg, så ring til os på tlf.: +45 87 477 000 eller e-mail: multi@multikoel.dk. Her sidder vores kompetente medarbejdere klar til at svare på spørgsmål og guide dig. Så kan vi i fællesskab finde frem til de muligheder, du har for at optimere din grønne profil og energieffektivitet.

Se et udvalg af vores tilfredse kunder

Gennem tiden har vi arbejdet med en lang række spændende kunder og her ses i lille udsnit.