Høje krav til korrosionsklasse, små pladsforhold, skærpede krav til sikkerhed og drifts- eller passagerhensyn – Multi Køl & Energis styrke ligger i vores alsidighed, og dette kommer også til udtryk inden for Marine og Rail.

Køling til maritime anvendelser

Multi Køl & Energi har igennem mange år leveret løsninger inden for komfortkøling og proceskøling til adskillige maritime anvendelser, herunder fiskeskibe og færger.

Maritim proceskøling til nedfrysning og frostlagring af fiskefangst, eller andre processer inden for køling eller frost til havs, stiller høje krav til korrosionsbestandighed og driftssikkerhed. Nedetid på køleanlægget kan have store økonomiske konsekvenser til følge, da der kan gå lang tid før en reservedel eller køletekniker er i nærheden. Udførelse af anlægget med høj driftssikkerhed og redundanssystemer i balance med kostprisen har derfor den højeste prioritet. Multi Køl & Energis ekspertise på området sikrer, at vi i tæt samarbejde med kunden kan finde den optimale løsning ud fra både behov og økonomi.

I takt med at elektriske færger vinder frem, er en ny udfordring opstået angående komfortventilation – hvor skal varmen til apteringen hentes fra, når der ikke længere er en forbrændingsmotor ombord? Multi Køl & Energi er med forrest i den grønne omstilling til søs og har allerede erfaringer med implementeringen af varmepumper til klimaanlæg på færger. Derudover har vi mange års erfaringer med konventionelle klimaanlæg til søs på skibe med forbrændingsmotorer, som skal leve op til mange af de samme krav som proceskølingsanlæg.

Køling til Rail

Igennem mange år har Multi Køl & Energi været en solid servicepartner inden for Rail i både Danmark og Sverige. Vi har erfaringen og kompetencerne i at arbejde med køleanlæg under trange vilkår og med øje for de høje mekaniske belastninger. Derved evner vi at leve op til høje kundekrav, som primært retter sig imod driftssikkerhed. Ligeledes har vi erfaringen over en lang årrække (+15 år) til at rådgive omkring løbende driftsarbejder og cyklisk vedligeholdelse med afsæt i konkret historik. Vi har ligeledes fungeret som rådgiver i forhold til forbedringsforslag på installationer, som både retter sig imod drift og grøn profilering.
Hos Multi Køl & Energi sidder professionelle rådgivere og et kompetent servicehold klar til at finde en energioptimal løsning til jeres virksomhed med fokus på kvalitet og service.

Kontakt os i dag for et sikkert valg

Har ovenstående vagt jeres interesse kan I kontakte os til en uforpligtende samtale på tlf: +45 87 477 000 eller e-mail: multi@multikoel.dk. Vi glæder os til at hjælpe jer på vej mod et driftssikkert kølerum og/eller frostrum ved at tilbyde alt fra rådgivning, projektering og komponentleverance til montage af rummet og eftersyn af køleanlægget.